Et lykkeligt forhold afhænger af manden
Det er svært at afgøre om det er mega træls eller egentlig meget rart at kunne fraskrive sig ansvaret, når vi kvinder ikke længere er dem, der kan gøre noget ved glæden i vores forhold. Det må nok afhænge af den enkelte, hvordan vi skal forholde os til det, men faktum er i hvert fald, at hemmeligheden bag et godt forhold findes i mandens gode helbred og positive personlighed. Det skriver Womanshealthmag.com.Har du ikke en kæreste? Udeoghjemme.dk giver et bud på, hvorfor du ikke harFærre konflikter


Det er forskere fra University of Chicago, der står bag studiet, og de har kigget nærmere på både langvarende forhold og ægteskaber for at skabe sig et grundigt billede af, hvad der giver glæde i et samliv. De kiggede hovedsagelig på forhold, som havde varet i mange år og hos personer, som var ældre. 

Helt grundlæggende blev resultaterne sådan, at kvinderne meldte tilbage om få konflikter og skærmydsler i forholdet, hvis de var sammen med en person, som var rask, rørig og glad. Der var mindre kritik af hinanden og irritation.En glad kvinde dur ikke


Overraskende nok gav det ikke et bedre forhold, hvis det var kvinden, som var rask og havde en sprudlende personlighed. Og hvorfor er det nu sådan, at det er manden, som er ’ansvarlig’?Det prøver forsker bag undersøgelsen, James Iveniuk, ph.d.-kandidat ved den sociologiske afdeling på universitetet, at give svaret på her:-Det er nok fordi kvinder har det med at påtage sig rollen som den omsorgsgivende i familien.
 Det betyder, at hun føler sig mere tynget og meget påvirket, hvis for eksempel hendes mand er syg. Mænd føler sig ikke berørt på samme måde, fordi de bedre kan stille sig udenfor hele omsorgsrollen. Deres personlige lykke er derfor ikke så afhængig af partnerens, som den er for kvinden, forklarer James Iveniuk.

Udeoghjemme.dk afslører hvad den sidste ting er, som du viser for en ny fyr. Kan du gætte det?


Personligheden spiller ind, fordi det som regel er kvinderne, som bringer problemerne på banen, mens visse mænd hellere vil skubbe diskussioner og problemer væk. Men de mænd, der er meget positive, er mere tilbøjelige til at bringe samtaler, diskussioner og problemer frem i lyset, for de vil gerne kommunikere og det gør kvinder mere glade i et forhold, forklarer James Iveniuk.’Træ-mænd’ er altså yt, hvis du gerne vil have et godt og glad forhold. Det er nemlig mere tilfredsstillende for os kvinder med mænd, der gerne vil løse problemer og snakke om dem.

Af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk Aller Media 

Dagens Gossip