Europas ældste kvinde på 115 år: "Jeg er blevet så gammel, fordi jeg er single"

Emma Morano er født d. 29. november 1899 og er således 115 år gammel. Hun er italiensk har og overlevet to verdenskrige, 70 forskellige regeringer og 20 års fascisme i midten, fortæller New York Times.

Men hendes lange tilskriver hun til to vigtige ting. Rå æg og ingen ægtemand.

Læs også: 5 ting som sker for dilleren med alderen

Hun blev skilt i 1939 efter ægteskabet gik i opløsning, da deres spædbarn afgik ved døden. Efter skilsmissen var hun færdige med mænd.

- Jeg vil ikke være domineret af nogen som helst,- siger hun.

Udover singlelivet, så tilskriver hun rå æg som vidundermidlet til sit lange liv. Hun har i næsten 70 år spist tre rå æg om dagen - hvilket i alt giver omkring 100.000(!) år æg. 

Læs også: Sådan ved du, du har været single for længe

Nu er hun dog nede på to rå æg om dagen, som ryger ned hver morgen.

Eksperter siger dog, at der ikke er nogen endegyldig kur til at blive gammel. Det handler om rigtig mange faktorer, så hvis man snakker med 100 ekstremt gamle, så får man 100 forskellige historier.

Emma Morano blev en berømthed, da hun krydsede 110-års grænsen. Hun bor stadig selv i en to-værelses lejlighed, og får ikke hjælp udover en plejer, som kommer hver morgen og forbereder hendes mad. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip