Få detaljer har set dagens lys: Melvin Kakooza sagsøgt af dansk sanger

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

18/03/2024
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Det er ikke mange detaljer, som har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Det er oftest i sjove sammengænge, at man hører den kendte tv-personlighed Melvin kakoozas navn, men denne gang er det noget langt mere alvorligt. 

I en opsigtsvækkende juridisk konfrontation er Melvin Kakooza blevet draget for retten af den tidligere popstjerne Jon Nørgaard. Denne retssag, som er anlagt af Jon Nørgaard, drejer sig om komplekse spørgsmål vedrørende ophavsret og eneret, hvilket har kastet de to offentlige figurer ind i en dyb konflikt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Konflikten mellem Melvin Kakooza og Jon Nørgaard er kommet for dagens lys gennem en retsliste fra Retten på Frederiksberg. Det er afsløret, at Nørgaards firma, Big F!sh ApS – nu omdøbt til Daylight Agency ApS – har indgivet et søgsmål mod Melvin Kakooza. Selvom de specifikke detaljer omkring tvisten forbliver uklare, antyder kilder, at striden har rødder tilbage i tiden.

Både Melvin Kakooza og Jon Nørgaard har valgt at holde kortene tæt ind til kroppen, idet ingen af parternes advokater har ønsket at udtale sig om sagen. Forsøg på at indhente kommentarer fra de involverede parter har indtil videre været forgæves.

Den planlagte retssag, som skulle have fundet sted den 20. marts ved Retten på Frederiksberg, er blevet udsat. 

Ifølge rettens oplysninger skyldes udsættelsen sygdom, og en ny dato for retsmødet er endnu ikke blevet fastlagt.

Denne retssag markerer et nyt kapitel i Jon Nørgaards offentlige liv, som først blev et kendt ansigt i Danmark efter sin sejr i TV 2's 'Popstars' i 2002.