Facebook-annonce fik henvendelserne fra nye plejefamilier til at strømme ind

Oslo Kommune er mere eller mindre frivilligt blevet en del af en kampagne på Facebook, hvor en annonce af kommunen deles livligt. Det skriver norske tv2.

Besparelser har medført, at flere af kommunens institutioner er blevet nedlagt eller sammenlagt. Derfor mangler den nu plejefamilier til 23 børn på et til 12 år og seks babyer i alderen et til seks måneder.

Derfor skrev kommunen en avisannonce, der senere hen er blevet fotograferet og delt i tusindvis på nettet.

Her stod blandt andet:

- Har du hjerterum og plads i dit hjem? Mange børn og unge mangler en ny familie. Seks babyer i alderen et til seks måneder mangler en plejefamilie. Babyerne har haft en vanskelig start på livet, og nogle af dem har været udsat for stoffer under moderens graviditet.

Se resten af annoncen neden for.

Annoncen har fået en massiv omtale og har medført mere end 400 henvendelser til kommunen, hvoraf 45 kommer fra par og enlige, der nu har meldt sig som plejefamilie for et eller flere af børnene.

Familierne, der har henvendt sig til kommunne, gennemgår en række kurser og screeningsforløb, der skal sikre, at de er klar til at passe et barn.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip