FAKTA: 500.000 norske husstande ser kabel-tv med Get

Get er Norges næststørste kabel-tv-udbyder med en omsætning på 2,4 milliarder norske kroner og et overskud før skat, renter og afskrivninger på cirka 1,1 milliarder norske kroner. (2013).

* Selskabet har hovedsæde i Oslo og beskæftiger 840 medarbejdere. TDC Norge har i dag 180 medarbejdere.

* Gets største forretningsområde er kabel-tv og højhastighedsbredbånd, og selskabet har 500.000 husstands- og erhvervskunder inklusiv et stort antal lokale antenneforeninger og boligselskaber.

* I 2013 havde Get ifølge Post- og teletilsynet den stærkeste vækst i Norge inden for både bredbånd og tv blandt alle udbydere.

* Gets kunder kan se tv på alle platforme, hvor de vil, og når de vil, og de kan fjernstyre optagelser på deres bokse med en Get app.

* De har adgang til 150 af de mest populære norske og internationale tv-kanaler. Gets tilbud omfatter også en digital filmtjeneste med flere end 6000 udlejningsfilm.

* Get AS' administrerende direktør, Gunnar Evensen, fortsætter som leder af den norske koncern. Når handlen er gennemført, skal han stå i spidsen for arbejdet med at kombinere de to koncerner.

* TDC køber Get AS fra GS Capital Partners og Quadrangle Capital Partners.

Kilde: TDC

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip