FAKTA: Hashsælgere er idømt mere end 187 års fængsel

Der er i alt blevet idømt 187 år og tre måneders fængsel til de 76 personer, som var tiltalt for at være en del af den organiserede hashhandel på Christianias Pusher Street.

Sagerne, som var delt op i seks, blev afsluttet fredag i Københavns Byret med en dom over 10 personer. Flere af dem var mistænkt for at have solgt eller medvirket til at sælge flere hundrede kilo hash over cirka to år.

Den højeste straf, der er givet i de seks sager, er på fem år og seks måneder. Den laveste ligger på seks måneders fængsel.

* 13. februar dømmes syv mænd og tre kvinder i den første af de seks sager. De straffes samlet med fængsel i 23 år og seks måneder.

* 23. marts kendes 16 mænd skyldige i organiseret hashsalg. Samlet får mændene fængselsstraffe på 47 år og tre måneder.

* 24. marts - Turen er kommet til 13 mænd, der idømmes fængselsstraffe på op til tre år for hashsalg eller for at have arbejdet som såkaldte bodmedarbejdere. Tilsammen er der tale om 29 år og ni måneders fængsel.

* 25. marts - De 12 tiltalte fik tilsammen 20 år og ni måneders fængsel. Længste straf var på tre år.

* 26. marts - 15 ud af 15 tiltalte fik fængselsstraffe på i alt 36 år og seks måneders fængsel. Den højeste straf var tre år og seks måneder.

* 27. marts - 10 personer er i alt blevet idømt 29 år og seks måneders fængsel til sammen. Den højeste straf lød på fem år og seks måneder.

Kilder: Ritzau

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip