FAKTA: Se de kontroversielle navne på Folkemødet

Årets Folkemøde i Allinge på Bornholm ser ud til at blive en kontroversiel affære.

Op mod 20.000 politikere, lobbyister, organisationer, journalister og andet godtfolk ventes at deltage. Men indtil videre er det lidt over en håndfuld navne, der løber med al opmærksomheden.

I løbet af de sidste døgn har en række højre-nationalistiske personligheder nemlig meldt deres ankomst på dette års folkemøde.

Se listen over de kontroversielle karakterer, der kan komme til mødet, her:

* Geert Wilders, hollandsk islamkritiker og politiker. Har bekræftet sin deltagelse, og er inviteret af det danske Trykkefrihedsselskab, der også deltager.

* Georgios Epitideios, medlem af EU-Parlamentet for det græske nationalistiske parti Gyldent Daggry, inviteret af Danskernes Parti, der også vil deltage.

* Roberto Fiore, tidligere europa-parlamentariker og leder af det nationalistiske italienske parti Forza Nuova og selverklæret neo-fascist. Inviteret af Danskernes Parti.

* Yvan Benedetti, leder af det franske nationalistiske parti l'oeuvre française, inviteret af Danskernes Parti.

* For Frihed, den tidligere danske Pegida-bevægelse, der er imod islamisering af Danmark og Vesten. Initiativtager til For Frihed, Nicolai Sennels, har bekræftet bevægelsens deltagelse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip