Familie efterlod lig på 1. sal i et halvt år - ventede på genopstandelse

Ninna Andreasen

|

02/12/2014

Dagens topnyheder

Hver dag i et halvt år bad en kvinde for, at hendes mand skulle genopstå til livet.

Når naboerne spurgte, hvor den 52-årige ægtemand var, svarede kvinden, at han var i Guds hænder. Manden selv lå død på husets førstesal.

Det skriver The Hamilton Spectator

Den bizarre sag udspillede sig i Hamilton i Canada. Manden, der formentlig døde omkring den 20 marts sidste år, led af diabetes, og hans venstrefod blev inficeret.

Manden nægtede dog at tage på hospitalet, fordi han troede, at Gud ville kurere ham. Han endte med at gå i koma, og ifølge kvindens forklaring opdagede hun et par dage senere, at hans mave var opsvulmet, og at der var rigor mortis på hans pande.

Derefter lod hun han ligge i sengen og låste døren.

Det var først et halvt år senere - den 17. september 2013 - at en sheriff tilfældigvis opdagede liget, da han kom for at sætte husets beboere ud af deres lejlighed, fordi der ikke var blevet afdraget på lånet.

På det tidspunkt var der rotter omkring lige. Mandag i denne uge erkendte kvinden sig skyldig i ikke at have kontaktet politiet eller andre myndigheder i forbindelse med mandens død.

“Det var usædvanligt, ja. Det var helt sikkert ikke normalt. Og vi vil ikke gøre det igen… der findes love, og det ved vi nu,” sagde kvinden ifølge The Spec i forbindelse med domsafdigelsen.