Familie fandt hinanden på knalde-app: Den havde de ikke set komme

De to er søskende, men mistede for 16 år kontakten med hinanden.

Forældrene blev skilt, hvilket betød, at sønnen, Erik, skulle flytte med faren til Belgien, mens Josephine skulle blive i Holland med moren.

Og nu tilbage til Tinder. Datingredskabet bliver flittigt brugt - i dag findes der over halvanden milliard brugere af app'en.

Mulighederne på det digitale kødmarked er derfor mange, hvilket gør det endnu mere utroligt, at de to hollandske søskende matchede hinanden på Tinder.

Læs også: Mænd på Tinder falder på stribe for denne kvinde - men hun er ikke, hvad hun udgiver sig for

Men hverken 24-årige Erik de Vries og den to år yngre Josephine Egberts vidste, at de nu nærmest stod ansigt til ansigt inde i programmet.

- Jeg havde absolut ingen idé, siger Erik og forklarer at han uanende begyndte at flirte med den søster, han nogle år forinden havde opgivet at finde.

Til NL Times  fortæller Erik de Vries, at han dog hurtigt fornemmede noget bekendt hos den kvindelige profil på Tinder, hvor kun brugernes fornavn fremgår.

Efter en uge tog han mod til sig og spurgte om kvindens fulde navn. De spredte familie-brikker faldt hurtigt på plads, og en uge senere mødtes de to søskende.

- Da jeg så ham, stod det klart, at det var så specielt at se min egen bror for første gang i 16 år, siger Josephine Egberts

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip