Familie fik verdens giftigste edderkop leveret til døren

Den brasilianske vandrende edderkop er den mest aggressive og giftige edderkop i hele verden.

Så en familie i det sydlige London fik forståeligt nok et kæmpe chok, da de fandt et eksemplar af den i en klase bananer, de netop havde fået leveret fra online-supermarkedet Waitrose.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Mand finder et usædvanligt mærke på sin krop og får en kriblende diagnose

Det var familiefaren Tim, der opdagede det giftige væsen, da han tog varerne indenfor. Lige, da han skulle til at pakke bananerne ud, fik han øje på den brasilianske vandrende edderkop, og i ren chok smed han klasen og dyret fra sig ned i en skål, hvor den sad fast med et af sine mange ben.

Familien ringede både til madudleveringsfirmaet Waitrose og til det engelske dyreværn. Sidstnævnte bad ham kontakte politiet, fordi sådan et dyr var alt for farligt at håndtere.

Men i mellemtiden kom et bud fra Waitrose - med en frysepose - for at fange den livsfarlige edderkop. Den var dog forsvundet, og i mellemtiden kom en skadedyrsbekæmper på banen.

LÆS OGSÅ: Edderkop bliver angrebet og eksploderer: Så myldrer det ud med...

Bekæmperen fandt over 100 edderkoppeæg i bananklasen, som han lagde i fryseren, for at slå dem ihjel.

Til sidst fandt han også den voksne edderkop, som angreb ham med sine giftfyldte hugtænder. Men han fik den fanget ned i en tyk plastickasse uden at blive bidt.

Familien fortæller, at de er alt for traumatiserede til at vende tilbage til deres hus foreløbig.

Online-supermarkedet Waitrose har efterfølgende sagt undskyld for episoden.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip