Familie i chok: Denne piges bøddel slap med en bøde

Den seneste tid har været meget turbulent for et engelsk forældrepar og deres fireårige datter, ikke mindst fordi datteren Jessica er blevet invalid , men også fordi de føler, at retsvæsenet har svigtet dem. Det skriver den engelske avis The Mirror

Domstolen i South Tyneside i England har nemlig besluttet, at manden, der sendte fireårige Jessica Bootes i koma, gjorde hende blind og delvist lam, får en bøde på 2300 kr og seks strafpoint til sit kørekort.     

Manden, Amir Azad, som er taxachauffør, var skyld i en alvorlig trafikulykke, hvor han bragede ind i Lisa og Chris Bootes' bil, som holdt for rødt ved et lyskyds. På bagsædet sad Jessica, som blev hårdt såret.

LÆS OGSÅ: For rig til straf: Teenager undgår fængsel for trafikdrab

Lige efter påkørslen sagde taxachaufføren ifølge The Mirror følgende til de skræmte forældre:

- Bare ta' det roligt. Ulykker sker jo!

LÆS OGSÅ: Barnepigen anmeldte hjemmerøveri: Fire-årig pige opklarer sagen

Amir Azad hævder, at han ikke vidste, hvor slemt det stod til med Jessica, da han sagde ordene.

Lille Jessica endte i kunstigt koma i 11 dage og vågnede op med et blindt øje og et stort sproghandicap. Desuden er hun lam i højre side af kroppen og skal sidde i kørestol.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med    

Jessicas forældre er rødglødende over dommen og taxachaufførens henkastede kommentar på ulykkesstedet. Og de tror aldrig, at de kommer til at tilgive deres datters bøddel.

- Han (taxachaufføren red.) har taget alt fra min lille prinsesse. Hun er nødt til at starte helt forfra med sit liv, mens han bare fortsætter sit, siger Jessicas far til The Mirror.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip