Familie på fem fanget i pariserhjul i lukket forlystelsespark

07/08/2014 15:00

Ronja Ryde

Nyheder

Mest læste i dag

Tre små engelske brødre har haft uhyggelige mareridt siden en grufuld oplevelse i forlystelsesparken Adventure Island i Essex.

Det skriver Metro.

Drengene besøgte parken med deres forældre, Darren og Lynzie Riggs-Long, og kort før lukketid besluttede de sig for at nå at prøve pariserhjulet.

LÆS OGSÅ: Mareridt i forlystelsespark: Rutschebane blev afsporet da den ramte et træ

Men medarbejderne havde tilsyneladende travlt med at få fyraften. I hvert fald slukkede lysene brat et par minutter i ti, hvor parken lukkede, og den britiske familie blev efterladt i det store pariserhjul.

Familien påstår over for de engelske medier, at de endte med at være strandet alene i den mørklagte forlystelsespark i omkring et kvarter. Adventure Island-parken har dog en lidt anden opfattelse af situationen; de vurderer, at der maksimalt er gået tre minutter, før familien blev hjulpet ned.

"Vores kunders sikkerhed og velbefindende har høj prioritet for Adventure Island,” udtaler parken pragmatisk, ifølge Metro.

LÆS OGSÅ: Første dag på nyt job: Lærerinde mødte op fuld og uden tøj på

“Vi er kede af, at familien Riggs-Long på beklagelig vis blev efterladt i et meget kort øjeblik (to minutter og 58 sekunder ifølge overvågningskameraet) i toppen af pariserhjulet, og har tilbudt dem armbånd og gratis måltider for at gøre det godt igen”.