Familietragedie bag drab i Aarhus

Skrevet af admin

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Det er formentlig en familietragedie, der gemmer sig bag drabet på en 20-årig kvinde på Bispehavevej i det vestlige Aarhus.

Det oplyser efterforskningsleder Claus Danø, Østjyllands Politi, til Ritzau.

Kvinden blev torsdag aften fundet dræbt af skud i en lejlighed i en etageejendom i Bispehaven.

En 21-årig mand, der var til stede i lejligheden, da politiet kom, er blevet sigtet for at have dræbt hende med skud i hovedet.

Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor en dommer varetægtsfængslede ham i såkaldt surrogat i fire uger. Det betyder, at han på grund af sin psykiske tilstand skal tilbringe tiden på en psykiatrisk afdeling.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og politiet ønsker ikke at oplyse, hvordan manden forholdt sig til sigtelsen.

Dog oplyses det, at rettens afgørelse om varetægtsfængsling ikke blev kæret.

Torsdag klokken 18.40 modtog politiet en anmeldelse om, at en kvinde var blevet skudt, og da betjente ankom til stedet, fandt de kvinden livsfarligt kvæstet. Hun blev kort efter erklæret død af en læge.

I lejligheden var også den 21-årige mand og en kvinde på 55 år, der begge blev anholdt. Desuden anholdt politiet en 33-årig kvinde.

Kvinderne er imidlertid blevet løsladt igen, oplyser Claus Danø.

Politiet har ikke ønsket at sige noget om baggrunden for drabet, der imidlertid betegnes som en familietragedie.

Politiet oplyste torsdag aften, at både den dræbte og to af de anholdte er kendt af politiet i forvejen, men der er ifølge efterforskningslederen ikke tale om noget banderelateret.

/ritzau/