Fanget på snapchat: Her ender studiefest helt galt

Du har stensikkert set det på film. Amerikanske college-studerende, der langt om længe er blevet gamle nok til at drikke, og derfor fyrer den ene vilde fest af efter den anden i de såkaldte ‘fraternity houses’, hvor studerende bor sammen i et slags broderskab. Og på film går det også for det meste galt på en eller anden måde.

LÆS OGSÅ: Fire tips til soveværelset: Sådan får du ham til at holde længere


Men denne historie er altså fra det virkelige liv.
En masse elever var mødt op hos studenterforeningen ‘Sigma Chi International Fraternity’ ved Chico State University i Californien.

Det skriver BuzzFeed.

LÆS OGSÅ: Kvinde finder sin seng totalt overtaget af…

Én af eleverne brugte en del af festen på at optage stemningen til det sociale video-medie Snapchat. Her ser man, hvordan folk opfører sig vildere og vildere, efterhånden som festen skrider frem - indtil de sidste på klip, hvor der filmes udefra - og huset er ved at gå op i brand.

Ifølge det lokale politi og brandvæsen er branden opstået i en sofa. Der foretages stadig undersøgelser, og det er heldigvis blevet slået fast, at ingen af eleverne befandt sig i inde i huset, da det brød i brand.

Se den vilde Snapchat her:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip