Far advarede datter mod løberute: Nu er hun fundet voldtaget og dræbt

Borgere er rystet over, at en kvinde er fundet voldtaget og dræbt efter et brutalt overfald under en løbetur i Queens, New York. Det skriver mediet New York Post.

Det 30-årige offer drog ud på sin faste løbetur klokken fem om eftermiddagen i parken ”Spring Creek Park”, da en gerningsmand slog hende bevidstløs, voldtog hende og til sidst kvalte hende så brutalt, at der er markante skader på halsen efter kvælningen.

Faderen til servitricen  ”Karina Vetrano” , Philip Vetrano, er ifølge pårørende ”traumatiseret” over drabet. Han er pensioneret brandmand og har flere gange advaret sin datter mod at løbe netop dén rute. Han plejede derfor altid at tilbyde sin datter at løbe med på turen, men har i en periode ikke kunne på grund af en rygskade.

- Hendes far bad hende om at lade være med at løbe den rute. Men hvis du er en løber, så forstår du, at du løber jævnligt, og at du har en rutine, så hun tog afsted og sagde, at det nok skulle gå, siger efterforskningsleder ved New York Politi Robert Boyce.

Karina blev fundet med sin sports-bh og bukser trukket ned, ifølge politiet, der desuden vurderer, at kvinden er slået bevidstløs tidligt i forløbet, fordi hun var fysisk stærk og i form og dermed ville have været i stand til at gøre modstand.

Da hun ikke kom hjem ved syvtiden, blev familien nervøse og begyndte at lede efter deres kære. Politiet arbejder ud fra en ide om, at det er en hjemløs i området, der har begået overfaldet.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip