“Far, han er død!”: Far skød datterens kæreste, da han troede, han var en indbrudstyv

Den 15. september sidste år blev den 32-årige Marc Carrion skudt og dræbt i Philadelphia, Pennsylvania, da han besøgte sin kæreste, den 20-årige Brenda Jordan, skriver Daily Mail.

Drabsmanden var Brendas far, 41-årige Charles Jordan, der skød, da han, ifølge eget udsagn, troede at Marc Carrion var en indbrudstyv.

“Rør dig ikke. Jeg skyder dig!”, kunne man høre på den optagelse fra 911-opkaldet, der blev afspillet i retten.

“Jeg bliver nød til at rejse mig op,” svarede Marc Carrion, der sad på knæ ved sin kærestes seng, hvorefter der blev løsnet skud og Charles Jordan råbte i telefonen: “Han bevægede sig, han bevægede sig.”

I baggrunden kan datteren, der råber “Far, han er død, han er død,” høres. Den fem minutter lange optagelse blev spillet i retssalen, hvor Charles Jordan forblev stille under hele retsmødet.

Ifølge politiets oplysninger havde parret kun set hinanden i en uge, da den ulykkelige hændelse indtraf. Derudover er der meget, som peger på, at Brenda Jordan er narkoman, og at den dræbte var hendes pusher. Politiet fandt nemlig 10 poser heroin i Brenda Jordans seng samt PCP i blodet på den dræbte.

Brenda Jordans nuværende opholdssted er desuden ukendt, oplyser politiet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip