Far hører fremmed mands foruroligende kommentar i forretning - kommer med tårevædet tilståelse

Robb Scott var oprørt, da han overhørte en samtale mellem en fremmed mand og hans søn. 41-årige Robb stod i en butik og kiggede på film, da han hørte de to tale sammen.

Drengen spurgte sin far, hvad Downs Syndrom var. Faderen svarede sønnen, at Downs Syndrom var en slags ‘sygdom’, hvor man 'ikke ved noget’.

Det skriver Heroes Daily.

Læs mere: Teenagepige med Downs Syndrom skriver modelkontrakt - vil ændre verdens opfattelse af skønhed

Robb, som kommer fra Nova Scotia i Canada, er far til en femårig dreng med Downs Syndrom. Derfor blev han meget ked af det, da han hørte faderens forklaring. Først havde han lyst til at forklare dem, hvad Downs Syndrom egentlig er - men så besluttede han sig for at lade være og gik i stedet tilbage til sin bil.

Læs mere: Mor råber op: “Hun er ikke mit lille Down Syndrom-barn, hun er min lille Louise”

Her fandt Robb sin telefon frem og optog en lille video, hvor han lod sine indestængte følelser få frit løb:

- Jeg har svigtet min søn. Jeg lod uvidenheden vokse ind i en ny generation, erkender Robb på optagelserne, hvor den bevægede far fortæller, at han oplever Downs Syndrom som en smuk ting i sit eget liv:

- Downs Syndrom er bogstavelig talt en af de smukkeste ting, der nogensinde er sket for mit liv. Det er sjovt, det er strålende, det er fantastisk, det er kærligt. Det er ikke en sygdom, forklarer Rob Scott.

Hør hele Robbs erkendelse i den rørende video lige her.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip