Far hylder mødres hårde arbejde: Fortjener respekt

- Respekter dit barns mor. Hun er et særligt menneske, som har ofret alt for at opfostre din baby. Sådan skriver faderen Tony Emms i et indlæg på Facebook, hvor han hylder sin forlovede Charlotte for den indsats, hun yder som hjemmegående mor.

Tony har nemlig erkendt, at han ikke altid giver Charlotte den anerkendelse, som hun fortjener:

- Når jeg kommer hjem fra arbejde, er hun altid træt. Det er mig, der har været på arbejde hele dagen, men på det seneste, har jeg tænkt over, hvad denne fantastiske kvinde laver, mens jeg er væk, skriver Tony Emms.

- Hun sidder bare med barnet og ser tv og har en afslappet dag, ikke? Svaret er NEJ. Når jeg tager på arbejde bliver hun vækket og må straks stå op og gøre sig klar til den hektiske dag, hun har, fortsætter han.

Charlotte tager barnet op og giver ham mad, leger med ham, skifter en snavset ble, leger igen, lægger ham til at sove, vasker tøj, rydder op på legetøj og så videre.

- Jeg kommer hjem fra arbejde og bliver irriteret over, at jeg bliver nødt til at rydde op og siger, at mor ikke har lavet noget, hun har arbejdet røven ud af bukserne hele dagen, for at sikre sig, at barnet er sundt og glad, skriver Tony Emms.

Indlægget er gået viralt med mere end næsten 30.500 likes og 13.000 delinger. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I sometimes don't give this woman the credit she is due, when I come from work she is always "tired" now it's me who has...

Opslået af Tony Emms på 27. januar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip