Far til fire dropper scene efter Bodil Jørgensens ulykke: - Vi hader den traktor

Bodil Jørgensens traktorulykke var en grim oplevelse for alle, der er med til at lave den nye Far til fire-film. Derfor har man nu helt droppet at have traktoren med i filmen.

Det fortæller Henrik Møller-Sørensen, der er producent på filmen, til Ekstra Bladet.

Læs også: Bodil Jørgensen var i livsfare: Nu trækker hun vejret selv

Ulykken skete i den første scene, som Bodil Jørgensen skulle være med i. Hun sad bag på traktoren, der kørte op over et dige ved Vester Vedsted ved Mandø. Men traktoren skred, så Bodil Jørgensen faldt ud, og hun fik traktoren ned over sig.

- Vi var i vores anden optageuge på det tidspunkt. Og den scene, som Bodil blev kvæstet i, er helt skrevet ud. Traktoren er væk. Vi hader den. Og den findes ikke længere i filmen. Derfor er der intet, som skal tages om nu, hvor Kirsten Lehfeldt har overtaget rollen som fru Sejersen, siger Henrik Møller-Sørensen.

Læs også: Efter traktorulykke: Hun skal erstatte Bodil Jørgensen i Lille Per-film

Bodil Jørgensen blev først indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og siden overflyttet til Odense Universitetshospital. Hun brækkede begge kraveben, alle ribben og fik brud på sit bækken. Hun fik desuden skader på nyrer og lever, men hun slap på mirakuløs vis uden hjerne- og rygskader. Hun lå i respirator indtil søndag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip