Far vågner op i Paris efter kæmpe julebrandert

Det skulle bare have været et par enkelte fadøl med vennerne på den lokale pub for 48-årige Shawn Smith fra Worcester i England, men et par stykker blev hurtigt til flere, skriver Metro.

Da det begyndte at tynde ud i de tre venners tobaklager, besluttede de sig nemlig for at tage et smut til Frankrig for at proviantere, da prisen her kun er en tredjedel.

LÆS OGSÅ: 23 ting, der helt sikkert sker, når du har tømmermænd på en hverdag

Som om en spontan tur til Frankrig efter tobak ikke var nok, så havde Shawn Smith aldrig forladt engelsk jord, og derfor ejede han ikke et gyldigt pas.

Så da de tre venner havde fyldt tobakslageret op igen og ville vende hjem, kunne Shawn Smith ikke forlade Frankrig. I stedet skulle han køre de knap 300 kilometer fra Calais til Paris, hvor han skulle betale knap 1.000 kroner for at få udstedt et midlertidigt pas på det Britiske Konsulat.

Men for at fuldende den vanvittige historie, så er den uheldige brite født i Tyskland, så inden de kunne udstede hans britiske pas, skulle myndighederne tjekke hans baggrund for at være sikker på hans nationalitet. Det tog 10 dage, hvor han boede på hotel og overlevede på croissanter og McDonalds-mad.

LÆS OGSÅ: Hør danskerne bekende deres dugfriske julefrokost-synder

Den 10. december kunne han så endelig vende snuden hjem til familien i Worcester, men mon ikke han har haft lidt røde ører, da han skulle fortælle konen, at han havde brugt over 4.000 kroner på at overleve i byernes by, fordi han ville spare lidt penge på cigaretter.

- Jeg vil ikke se Paris igen foreløbig, selv om det er en smuk by. Jeg tog kun afsted for at spare lidt penge på tobakken, men det endte med at koste mig en formue. Det var dyre tømmermænd, men en god historie at fortælle børnebørnene, siger han selv om sine oplevelser i det franske.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip