Farlig dansk flugtfange er set i Tyskland

Den 37-årige fange, der lørdag aften flygtede fra Tønder Arrest, er blevet set i Tyskland, oplyser vagtchef Ivar Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Tysk politi har set den bil, som han har stjålet, lige syd for den dansk-tyske grænse, men det lykkedes ikke at få ham standset, siger Ivan Gohr Jensen.

Fangeflugten fandt sted lørdag aften ved 21-tiden, og politiet har efterlyst den undvegne fange både herhjemme og internationalt.

Den 37-årige mand beskrives som farlig på grund af hans aggressive optræden i forbindelse med flugten fra arresten.

LÆS OGSÅ: Farlig fange flygter fra arrest: Overfalder vagt og stjæler bil

Han overfaldt personalet, og en kvindelig arrestbetjent blev efterfølgende bragt til Aabenraa Sygehus. Hun er ikke i livsfare.

- Efter omstændighederne har hun det så godt, som man nu kan have det, når man har været udsat for vold, lød det lørdag aften fra vagtchef Henrik Sønderskov.

I forbindelse med flugten stjal han en rød Peugeot 208 med registreringsnumret AJ 96095, og det er den, som det tyske politi har set syd for grænsen.

Flugtfangen sad ifølge vagtchefen fængslet "for flere forhold". Et af dem var røveri. Han er ifølge Ritzaus oplysninger tidligere dømt i adskillige voldssager.

Den 37-åriges navn er Bo René Gulløve, og han beskrives som 183 centimeter høj, karseklippet og muskuløs. Han kommer fra Roskilde-området.

Politiet vil gerne tale med vidner, der kan have set flugtfangen eller bilen, eller som har oplysninger om sagen. Folk bør ikke selv kontakte manden, men i stedet ringe til politiet på telefon 114.

 

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip