To FBI-betjente er skudt i St. Louis tæt på Ferguson

To betjente fra det amerikanske forbundspoliti FBI er onsdag morgen blevet skudt foran et barrikaderet hjem i en nordlig forstad til St. Louis, skriver et lokalt Missouri-medie med tilknytning til den landsdækkende kanal NBC.

Skudepisoden er ikke direkte relateret til de seneste dages ballade og sammenstød i St. Louis-forstaden Ferguson, hvor gaderne har stået i brand siden mandag aften, da en jury besluttede ikke at rejse tiltale mod betjenten Darren Wilson.

Wilson skød og dræbte den ubevæbnede sorte teenager Michael Brown 9. august, og det har udløst vrede over hele USA, at Darren Wilson ikke bliver straffet.

En talskvinde fra FBI i St. Louis, Rebecca Wu, bekræfter ifølge det amerikanske nyhedsbureau AP, at skudepisoden onsdag morgen ikke direkte kan knyttes til optøjerne i Ferguson.

Hun fortæller, at de to betjente var tilkaldt som støtte i forbindelse med en arrestordre.

De to FBI-betjente blev skudt omkring klokken tre lokal tid onsdag morgen mellem Monroe Avenue og Hanley Road i et område, der ligger otte kilometer syd for den uroplagede forstad, hvor flere end 100 personer er anholdt de seneste to døgn.

De to betjente er såret - den ene i skulderen, den anden i benet - men begge er uden for livsfare.

/ritzau/

 

Dagens Gossip