FBI-fantomtegner portrætterer kvinder: Billederne får tårerne frem

Gil Zamore er pensioneret fantomtegner fra FBI, hvor han indtil 2011 levede af at tegne billeder af eftersøgte eller savnede personer ud fra andres beskrivelser.

Til en video, der lige nu hitter på de sociale medier, blev han bedt om at tegne en gruppe kvinder, som ikke anede, hvad forsøget gik ud på.

- Vi blev bedt om at møde op et sted, vi aldrig havde været før og beskrive os selv for ham (Gil Zamore red.). Han sad med ryggen til. Vi vidste ikke, hvad vi skulle, fortæller kvinderne.

Kvinderne blev hver især bedt om at beskrive sig selv over for tegneren, der aldrig så kvinderne før eller under tegneprocessen.

Derefter skulle kvinderne beskrive en anden kvinde, som de netop havde mødt.

Gil Zamore tegnede portrætter ud fra begge beskrivelser, en kvinde kom med.

Da de to tegninger er færdige, viser Gil Zamore resulatet for kvinderne i videoen.

Forskellen er rørende, og det er kvindernes reaktion også.

- Jeg bør være glade for min naturlige skønhed. Det influerer, vores omgangskreds, vores jobmuligheder, hvordan vi behandler vores børn. Vores generelle velbefindende, siger en kvinde, der konkluderer, at hun er smukkere, end hun selv tror, og hun burde være mere glad for sit udseende

Se den rørende video her:

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip