FC Barcelona forlænger med klubbens hårde hund

Den 26-årige fodboldspiller Sergio Busquets har som midtbaneslider i mange år været en vigtig brik for FC Barcelona, og storklubben har derfor som ventet forlænget kontrakten med spanieren.

- FC Barcelona er blevet enige med Sergio Busquets om en kontraktforlængelse frem til 30. juni 2019 med en option for yderligere et år, skriver Barcelona på klubbens hjemmeside.

Sergio Busquets har på det seneste været rygtet til engelsk fodbold, men med kontraktforlængelsen er det næppe aktuelt i den nærmeste fremtid.

Midtbanespilleren er ikke den, der får de fleste overskrifter i Barcelona. Han skal gøre det beskidte arbejde på den centrale midtbane, så stjerner som Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez kan boltre sig i angrebet med mål og tekniske lækkerier.

Sergio Busquets er noteret for over 300 kampe for Barcelona, og han har været med til at vinde 16 trofæer med klubben, siden han fik debut i 2008/09-sæsonen.

Ifølge spanske medier betyder kontraktforlængelsen, at Sergio Busquets kravler op ad lønstigen i Barcelona og er placeret lige bag Messi, Xavi og Andres Iniesta.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip