FC Hjørrings Karim Zaza undskylder efter han gav publikum fingeren

Skrevet af Elo Christoffersen

12/11/2012

Mest læste i dag

Karim Zaza fra 1. divisonsklubben FC Hjørring fik i går det røde kort i kampen mod Skive. Han gav nemlig publikum fingeren.

I dag beklager Karim Zaza episoden.

- Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater, som måtte spille i undertal, FC Hjørring samt klubbens sponsorer. Jeg har accepteret den interne straf klubben har givet mig, og vil nu give Mads Aastrup min fulde opbakning de sidste to kampe, siger Karim Zaza.

Sportschef i FC Hjørring, Jacob Krüger siger i en kommentar:

- Jeg har efter min snak med Karim Zaza her til formiddag gjort det klart at, det var en uacceptabel adfærd, som vi ikke ønsker at se i FC Hjørring. Det er nu klaret med en intern straf, og herfra ser vi fremad. Karim er den bedste målmand vi nogensinde har haft i FC Hjørring, og normalt er han en fremragende ambassadør både på og udenfor banen. Jeg vil i den forbindelse opfordre vores egne fans til at støtte 100 % op omkring vores egne spillere i fremtiden. Fra klubbens side er sagen nu slut, og vi må blot vente og se hvor mange spilledage Karim Zaza modtager fra DBU, slutter Jacob Krüger.