FC København udlejer argentiner til Serie A-klub

Argentineren Franco Mussis er nærmest lige tiltrådt hos FC København, men allerede nu sender klubben ham videre i systemet på en lejekontrakt.

Mussis skal i resten af sæsonen spille for den italienske Serie A-klub Genoa, hvis han eller består lægetjekket i klubben, skriver FCK på sin hjemmeside.

Her forklarer manager Ståle Solbakken, at Franco Mussis har haft svært ved at tilpasse sig i den danske hovedstad.

- Vi må konstatere, at Franco har undervurderet den kæmpe opgave og udfordring, der ligger i at skifte kontinent som ung fodboldspiller, og at han derfor ikke har været godt forberedt på det store skifte rent fysisk.

- Ligesom sprogbarrieren, kulturændringen og træningstilpasningen gør det endnu sværere for ham at kunne indfri hans og vores forventninger til ham som fodboldspiller i FC København på kort sigt, siger Ståle Solbakken.

22-årige Mussis kom til FCK i sommerpausen fra Gimnasia La Plata og har foreløbigt spillet en kamp for klubben.

Han glæder sig over muligheden for at spille i Italien.

- Jeg skal være ærlig og sige, at det har været sværere for mig at starte i Danmark og København, end jeg havde regnet med. Og ansvaret for det er først og fremmest mit eget.

- Jeg ved hvilken opgave, der nu venter mig i Genoa og Italien, og jeg ved, det er en god mulighed for mig til at vise mig frem i Europa, siger Mussis.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip