FC Midtjylland henter teenager i Vejle

Den 17-årige angriber Mads Døhr Thychosen skifter tilværelsen i 1. divisionsklubben Vejle Boldklub ud med FC Midtjylland, der for tiden fører Superligaen.

Det meddeler Vejle på klubbens hjemmeside.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi så Mads Døhr Thychosen som en del af fremtidens VB, og derfor har vi over en lang periode forsøgt at forlænge kontrakten med ham.

- Det har Mads Døhr Thychosen ikke ønsket, og samtidig har han været eftertragtet af flere store klubber. Vi har derfor valgt at sige ja til et flot tilbud fra FC Midtjylland, så vi får en økonomisk gevinst frem for, at Mads Døhr Thychosen skifter på en fri transfer efter kontraktudløb.

- Vi er yderst tilfredse med økonomien i aftalen, siger sportschef i Vejle Boldklub, Mads Bro Hansen, til klubbens hjemmeside.

Mads Døhr Thychosen debuterede på Vejles førstehold 6. oktober 2013 i en 2-0 hjemmesejr over Hvidovre.

- Jeg har haft en rigtig god tid i Vejle Boldklub, og klubben har været en stor og vigtig del af min udvikling som fodboldspiller, så jeg skylder klubben en stor tak.

- Jeg har valgt at skifte til FC Midtjylland, fordi jeg har lyst til nye fodbold-udfordringer og til at prøve at stå på egne ben uden for banen, siger Mads Døhr Thychosen.

/ritzau/