FC Midtjylland melder udsolgt til topkamp mod AaB

Der vil blive sat sæsonrekord på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland lørdag møder AaB i en direkte kamp om førstepladsen i Superligaen.

Fredag formiddag kunne FC Midtjylland melde alt udsolgt til kampen, hvilket glæder klubbens administrative direktør, Hans Krabbe.

- Det er fantastisk, at vi her dagen før topkampen kan melde om alt udsolgt. Vi har oplevet en enorm interesse for kampen hele ugen, og det bliver uden tvivl en mindeværdig eftermiddag på MCH Arena med en elektrisk stemning, siger Hans Krabbe til klubbens hjemmeside.

Den foreløbige sæsonrekord blev sat mod Brøndby den 16. august, da 10.745 så hjemmeholdet vinde 5-2. Men den står altså for fald, da kapaciteten på 11.535 tilskuere vil blive udnyttet maksimalt lørdag.

Til gengæld er der ikke mulighed for at sætte stadionrekord. Den blev sat mod FC København i 2007 med 11.763 tilskuere, men siden er kapaciteten blevet reduceret.

Inden lørdagens kamp, der begynder klokken 17, fører FC Midtjylland Superligaen med 45 point, mens AaB har 43. FC København på tredjepladsen har 36 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip