FC Midtjylland og Riddersholm går hver til sit

25/06/2015 20:54

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Cheftræner Glen Riddersholm stopper i mesterklubben FC Midtjylland med øjeblikkelig virkning, oplyser fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Glen Riddersholm har meddelt klubben, at han ønsker at stoppe sit virke i FCM, efter at han har brugt sommerferien til at overveje sin fremtid.

- At beslutte, hvad man ikke skal, er lige så vigtigt som at beslutte, hvad man skal. Efter modne og svære overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som cheftræner i FC Midtjylland.

- Jeg har været ærlig over for mig selv og konstaterer, at der er kompromiser i hverdagen, som jeg ikke længere kan indgå, hvis jeg skal være den bedste udgave af mig selv og den leder, jeg ønsker at være over for spillerne og staben, forklarer Glen Riddersholm.

Stoppet i FCM er vemodigt for Glen Riddersholm, som vil komme til at savne staben og spillerne i den succesrige Herning-klub.

- Jeg er dybt taknemmelig for min tid i FC Midtjylland. Jeg ønsker at takke alle de fantastiske mennesker, som hver dag gør FC Midtjylland til en unik arbejdsplads.

- Og jeg vil takke alle dem som har troet på mig og arbejdet sammen med mig i de mange år, jeg har været en del af FC Midtjylland, siger den afgående træner.

I den forgangne sæson vandt FCM suverænt det danske mesterskab foran rivalen FC København. Det var klubbens første mesterskab nogensinde og kom efter en årrække i toppen af dansk fodbold.

I efteråret skal FCM deltage i kvalifikationen om at komme i Champions League, men det bliver uden Riddersholm. FCM skal nu i gang med at finde en afløser.

/ritzau/