FC Midtjylland-profiler vil have sølvet til Herning

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

FC Midtjylland er sikre på at spille europæisk fodbold i den kommende sæson. Det står klart, efter midtjyderne spilede 0-0 ude mod AaB torsdag aften.

Jess Thorups tropper kan dog stadig ende med alt fra sølvmedaljer til en fjerdeplads forud for sidste spillerunde.

Sønderjyske fik kun et enkelt point hjemme mod Randers, og dermed har FCM tre point op til andenpladsen, men samtidig kun et forspring på to point ned til Brøndby.

FC Midtjylland havde mulighederne for at sikre sejren i Aalborg, men udeholdet manglede den afgørende skarphed foran kassen.

- Det var en lige kamp, og der var chancer i begge ender. Vi fik desværre annulleret et mål, og det kunne måske have ændret kampen lidt, siger Jakob Poulsen.

- Resultatet var meget fair, og nu er vi heldigvis sikre på europæisk fodbold. Det er det vigtigste, selvom vi vil gå efter sølvmedaljen for at få bedre kvalifikationsmuligheder i Europa, siger han.

For Pione Sisto vil en andenplads betyde meget for det overordnede billede af midtjydernes sæson, der har budt på både op- og nedture.

- Vi skal angribe sølvet. Selvfølgelig går vi efter det bedste. Det har været en meget blandet sæson, men hvis slutter af med sølv, har det været en rigtig god sæson, siger Pione Sisto.

- Vi er afhængige af Sønderjyske, og vil rigtigt gerne slutte af godt med en sølvmedalje. Nu må vi se. Det er lidt ærgerligt, vi ikke kommer fra Aalborg med tre point, slutter han.

FC Midtjylland skal i sidste spillerunde op imod FC Nordsjælland hjemme på MCH Arena.

/ritzau/