FC Midtjylland vil have fokus på Randers-angriber

Tophold og det eneste hold med maksimumpoint efter to runder.

Randers har fået en god start på Superligaen, og FC Midtjylland udtrykker respekt for kronjyderne inden mandagens kamp i Herning.

- Vi tager imod et meget formstærkt Randers-hold, der er begyndt sæsonen stærkt, og som derfor kommer med stor selvtillid, siger FCM-træner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside.

Han vil særligt bede sine spillere om at holde øje med Djiby Fall. Han satte aldrig sit aftryk på den seneste sæson, men var stærkt medvirkende til at Randers i sidste weekend slog Hobro.

- Djiby Fall ligner en angriber, der er ved at finde den form, han havde, inden han forlod Danmark, og ham skal vi være opmærksomme på.

FC Midtjylland kan dog gå til opgøret med en god fornemmelse. Holdet slog Brøndby 3-1 i sæsonens første hjemmekamp.

Også indbyrdes har holdet taget på Randers. Det blev til syv ud af ni point mod holdet i sidste sæson.

- Vi har gode erfaringer med Randers, som vi har haft et godt tag på.

- Vi skal følge op på vores gode start på hjemmebane ved at komme ud med et stærkt udtryk og være dygtige i vores presspil og i omgangen med bolden, og samtidig skal vi være direkte og afslutningssøgende, lyder det fra cheftræneren.

Til mandagens kamp, der begynder klokken 19, giver han comeback i truppen til angriberen Tim Janssen, mens Musefiu Ashiru glider ud af truppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip