FC Nordsjælland-helt har landsholdsdrømme

Fire mål i de første tre superligakampe er status for FC Nordsjællands lille kantspiller Uffe Bech.

Den 21-årige spiller ligner efterhånden et godt bud på en kommende landsholdsdebutant, og et opkald fra landstræner Morten Olsen er da også på ønskelisten hos Bech.

- Det er helt sikkert en drøm. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at komme på landsholdet så hurtigt som muligt, men det er ikke noget, jeg går og tænker på hver dag, siger Bech.

- Om jeg har niveauet, er ikke op til mig at vurdere. Jeg har personligt fået en god start på sæsonen, og jeg håber da at kunne komme ind og bidrage med noget på landsholdet på et tidspunkt. Men hvornår, det skal være, er op til landstræneren.

Selvom Bech har fået en forrygende start på sæsonen, lover han, at der er mere i vente fra ham.

- Jeg håber og ved, at jeg har meget mere at vise. Selvom jeg har fået en god start, handler det om at holde snuden lige i sporet, siger Bech.

FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson er meget begejstret for Bechs præstationer, der kommer som følge af hårdt arbejde på træningsbanen.

- Uffe arbejder stenhårdt til træning. Han har jo nogle fodboldmæssige kvaliteter, som gør, at hans forudsætninger er gode. Han er hurtig, han sparker godt til bolden og er aggressiv, siger Kristjansson.

- Men det vigtigste er, at han træner godt, og derfor spiller han også godt i kampene. Det handler om hårdt arbejde hele vejen igennem.

Kristjansson opfordrer dog Uffe Bech til at holde begge ben på jorden, for det er præstationerne i FC Nordsjælland, der skal sikre en landsholdsplads.

- Han skal passe på ikke at lade sig rive med, for der er også en kamp om en uge, siger træneren.

- Det er en konsekvens af hans gode arbejde, hvis han kommer på landsholdet, men han skal fokusere på nuet, siger FCN-træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip