FC Nordsjælland ser gode muligheder i foråret

En 2-0-sejr over OB i årets sidste kamp sendte FC Nordsjælland op på Superligaens femteplads, med fire points margin ned til nedrykningsstregen.

Efter en dårlig start på sæsonen har FCN hentet 18 point i de seneste ni kampe, og den formkurve får anfører Nikolai Stokholm til at se lyst på forårets 15 kampe.

- Indtil nu har vi snakket meget om, at vi skulle over stregen, men nu synes jeg, vi har fået vendt skuden.

- Vores trup indeholder en masse kvalitet, som måske var lidt svært at få øje på i starten af sæsonen, men jeg synes nu, vi har vist, at der er mange strenge at spille på, siger Stokholm.

- Dermed mener jeg, at jo mere vi bliver sammenspillet, og nu hvor vi forhåbentlig får nogle af vores skadede profiler tilbage, så er der masser af muligheder for virkelig at gå ud og angribe i foråret.

Stokholm vil ikke stange nye målsætninger ud, men han ser dog muligheder i forårsprogrammet.

- Vi skal gå benhårdt efter at komme så højt som muligt i tabellen og samtidig satse i pokalturneringen, hvor vi er i semifinalerne.

- Når vi starter op i foråret, er der måske fem-seks point til medaljer og kun et par point til stregen, men jeg synes, at vi skal se muligheder i foråret.

Klubejer Allan K. Pedersen er helt på linje med anføreren.

- Vi skal have respekt for stregen og de hold, vi har i ryggen, men selvfølgelig skal vi se opad. Der bliver hård kamp om det, for der er mange andre hold, der også gør det, siger Pedersen.

- Det er en mærkelig sæson, for oprykkerne plejer normalt at tabe pusten efter tre-fire runder, men det er der ikke nogen, der har fortalt årets oprykkere. De gør det pivgodt, så der bliver kamp om tingene.

Den tætte Superliga presser mange klubber, men Allan K. Pedersen ser kun fordele i det.

- Det er en spændende Superliga, og det er kun godt, for vi er i underholdningsbranchen. Vi tager vores del af det, og vi ser fremad og opad, siger klubejeren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip