FC Nordsjælland: Vi kan tage et skridt op i næste sæson

admin

423 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland lukkede søndag aften sæsonen i Alka Superligaen med et 1-4-nederlag i Herning til FC Midtjylland. Farum-klubben slutter dermed sæsonen som nummer ni i rækken.

Cheftræner Kasper Hjulmand, der har stået i spidsen for holdet i foråret, ser et stort potentiale i sin trup, som han forudser snart vil tage næste skridt.

- Vi har vist, at vi kan spille med, hvor vi blandt andet kun har tabt en ud af otte hjemmekampe og slået mestrene fra FC København. Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med blot at spille med, så vi begynder nu at forberede os på næste angreb.

- Hvis vi bliver en lille smule mere erfarne og får lidt flere kampe ind under huden, så giver det mig en stor tro på tingene.

- Vi har spillet med det yngste hold i Superligaens historie og i Europa i denne sæson, og det i har nogle kampe været lidt for meget op og ned, hvor vi eksempelvis fire gange i foråret har smidt point i overtiden, siger han.

Sportschef Carsten V. Jensen mener, at erfaringerne fra denne sæson er givet godt ud i forhold til den næste.

- Vi har et projekt i gang, hvor vi er en klub, der tør satse og udvikle egne spillere. Meget af foråret er brugt på at udvikle drengene og drage erfaringer. Det skal vi bygge videre ind i den nye sæson, siger han.

Han fortæller, at FC Nordsjælland nu vil gennemgå truppen og kigge på, hvor der skal forstærkes.

- Nu går vi ind og kigger på vores trup, og ser på hvilke muligheder, der byder sig, siger Carsten V. Jensen.

Nye spillere må gerne have erfaring, men alderen er ikke altafgørende.

- Vi vil gerne have erfaring ind, men det betyder ikke nødvendigvis, at der er tale om emner med en høj alder. Der skal nogle få katalysatorer ind for at indfri vores store potentiale, siger sportschefen.

/ritzau/