FC Nordsjællands måldebutant: Det er en kæmpe forløsning

Den 19-årige angriber Marcus Ingvartsen spillede mod Hobro sin Alka Superliga-kamp nummer 14. Den vil han med garanti huske bedre end de foregående 13, for ikke nok med at FC Nordsjælland vandt 4-2, Ingvartsen scorede nemlig sine to første ligamål.

- Det betyder rigtig meget for mig. Jeg har spillet nogle kampe uden at få scoret, så det var en kæmpe forløsning at komme ind og få scoret, siger Ingvartsen.

- Jeg har forventninger til mig selv, og de går på, at jeg skal score. Men jeg ved også godt, at jeg lige skal ind i gamet på Superliga-niveau. Og så er jeg glad for, at jeg hele tiden bliver vist tillid fra trænerens side. Det har gavnet mig.

FC Nordsjælland sad på første halvleg, men måtte gå til pause med 1-1. Et scenarie, træner Olafur Kristjansson tidligere har set, og som tidligere har betydet nederlag eller uafgjort, men denne gang blev det altså til en sejr.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne genkende mønstret fra første halvleg. Vi havde bolden og styrede spillet, men gik kun til pause med 1-1, siger Kristjansson.

- Men man bliver nødt til at smide den tanke væk og tænke på, hvordan man kan få usikkerheden ud af spillerne og tackle anden halvleg. Det formåede vi, og anden halvleg formede sig næsten, som vi kunne ønske.

Det var især de unge spillere, der viste format for FC Nordsjælland, med to mål fra Ingvartsen og et enkelt fra Emiliano Marcondes.

- Jeg vil også fremhæve Patrick Mtiliga, Mario Ticinovic og Martin Vingaard, men det betyder meget, at de unge kom på tavlen. Men med Emiliano skal man også kigge på arbejdsindsatsen, den har været forbilledlig i en periode.

- Marcus Ingvartsen startede i Randers og spillede en fin kamp der. Nu startede han så igen og fik scoret. Han er en spiller, der viser sit potentiale, siger FCN-træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip