FC Vestsjælland-helt: Dejligt at holde nullet

FC Vestsjælland var overlegen, da Silkeborg søndag blev besejret i Slagelse med 2-0, og målscorer til 1-0, forsvareren Oliver Lund, var glad for målet og det rene bur.

- Det var mit første mål for FC Vestsjælland, så det var super dejligt. Vi kommer godt ud til kampen, som vi har gjort i de andre kampe, men det, der betød mest i dag i hvert fald for os forsvarsspillere, var at holde nullet.

- Det var dejligt, at vi kunne stå stærkt dernede, og jeg synes, vi gjorde det godt i forsvaret. Især i anden halvleg sad vi solidt på det, og de havde vel ikke en reel mulighed i kampen, siger Oliver Lund.

Oliver Lunds træner, Michael Hansen, delte begejstringen over sejren og hæftede sig ligeledes ved Silkeborgs manglende offensive muligheder.

- 2-0 var komfortabelt, men det, der gjorde sejren sikker, var, at vi ikke gav dem muligheden for at komme ind i kampen igen. Specielt efter 2-0 var vi dygtige til at lukke rummene ned og dygtige til at være aggressive i de små nærkampsdueller, der var.

Silkeborg fik aldrig truet FC Vestsjællands mål, men det var mere et udtryk for hjemmeholdets styrke end gæsternes manglende styrke, vurderer Michael Hansen.

- De var ikke rigtig tæt på, og det føler jeg, var vores fortjeneste. De små muligheder, der var, og de små rum foran vores felt blev lukket rigtig godt ned.

- Vores tre stoppere brød bolden rigtig mange gange, og havde vi været tunge, havde Silkeborg kunnet skabe chancer, men det gjorde de ikke, siger Hansen.

Det var første gang i sæsonen, at FC Vestsjælland holdt buret rent.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip