FC Vestsjælland-kaptajn: I dag var attituden i orden

FC Vestsjælland hænger i med det yderste af fodboldstøvlerne i kampen om at forblive i Alka Superligaen efter 2-1-sejren mod OB på udebane tirsdag aften.

Sjællænderne havde ikke vundet i Superligaen siden oktober måned og et nederlag i Odense ville for alvor have sendt Slagelse-mandskabet helt ud i nedrykningskulden. Men med sejren er der i stedet syv point op til OB på 10.-pladsen.

FCV-kaptajn Henrik Madsen mener, at det var viljen, som blev nøglen til sejr.

- Vilje og gejst var opskriften for os mod OB. I vores foregående kampe mener jeg ikke, man har kunnet se, at vi ligger der, hvor vi gør.

- Vores attitude skal være i orden, og det synes jeg bestemt, den var mod OB, siger Henrik Madsen.

FC Vestsjælland kom hurtigt bagud på en scoring af OB's Thomas Dalgaard, og første halvleg blev domineret af fynboerne. Det fik cheftræner Michael Hansen dog rettet op på i pausen.

- Vi havde mange dårlige indlæg i første halvleg. Det fik vi rettet op på. Vi kom ud til anden halvleg med en helt anden energi.

Selvom Michael Hansens mandskab efter 59 minutter kom foran 2-1 på mål af Apostolos Vellios, var der masser af nervøsitet at spore i vestsjællændernes spil.

- Vi blev meget nervøse til sidst, men det er klart med et hold, der ikke har vundet i jeg ved ikke hvor lang tid. Så bliver man nervøs, når man 10 minutter før tid står med en 2-1-føring, siger Michael Hansen.

Rasmus Festersen, der udlignede til 1-1 og lagde op til 2-1-scoringen, er imponeret over holdkammeraternes mentale tilstand efter mange kampe uden sejr.

- Jeg vil kalde det en mental pragtpræstation. Jeg synes, det vidner om en stærk mental tilstand på trods af vores historik op til kampen, siger Rasmus Festersen.

FC Vestsjælland møder Randers på udebane i næste spillerunde.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip