FC Vestsjælland-træner efter 0-5: Ydmygende og pinligt

Aldrig tidligere har FC Vestsjælland tabt med fem mål i Superligaen.

Men i Slagelse-klubbens superligakamp nummer 44 skete det, da Brøndby søndag aften vandt 5-0 på Brøndby Stadion.

Og det kunne faktisk være blevet endnu værre for gæsterne, der i alle spillets facetter haltede langt efter hjemmeholdet.

- Det er svært at holde hovedet oppe. Vi tabte kampen et kvarter inde i anden halvleg, hvor vi fik to hurtige mål mod os, men selv hvis det ikke var sket, tror jeg, vi havde tabt, for Brøndby var bedre end os, erkender FC Vestsjælland-træner Michael Hansen.

- Men jeg er skuffet over, at forskellen var så stor. Og den var så stor, som cifrene viser.

Efter at Brøndby med en halv times tid igen kom på 3-0, gik kampen ind i en død fase. 3-0 så længe ud til at blive resultatet, men i de sidste 10 minutter faldt FC Vestsjælland helt sammen.

- I de sidste 10 minutter kom ydmygelsen. Det blev pinligt, og det blev for let at skabe chancer mod os. I den periode til sidst kunne nederlaget endda være blevet et par mål større, siger Michael Hansen.

Allerede fredag skal FC Vestsjælland igen i kamp, denne gang ude mod bundproppen Silkeborg. Så Michael Hansen har en stor opgave med at få rejst sit hold.

- Jeg har virkelig en opgave foran mig hjem i bussen nu, for vi spiller igen allerede fredag. Jeg skal virkelig tænke over, hvordan jeg evaluerer det her over for spillerne, siger træneren.

- Der er tre-fire dele af kampen, jeg skal have tænkt igennem, og derefter skal nogle spillere så have en over nakken, mens jeg over for andre skal fremhæve de gode ting, de trods alt lavede.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip