FC Vestsjælland: Vi kan lugte pokalfinalen

Højdepunktet i FC Vestsjællands historie vil uden tvivl være en pokalfinale, og den står fodboldklubben fra Slagelse to kampe fra at nå.

Onsdag aften tager FC Vestsjælland imod Sønderjyske i den første af to semifinaler i DBU Pokalen.

FC Vestsjællands assistenttræner Tommy Møller Nielsen kan se fremskridt i de seneste udekampe, hvor det er blevet til sejr over OB og uafgjort mod Randers FC.

- Fire point i de seneste to svære udekampe har virkeligt givet os et boost, og det vil vi tage med os til pokalkampen.

- Charmen ved pokalfodbold er jo, at det bliver sværere og sværere, kamp for kamp, og nu er vi nået dertil, hvor vi skal op imod et andet superligahold.

- Men nu er vi så tæt på finalen, at vi nærmest kan lugte den, og vi vil helt sikkert gøre alt for at stå i Parken Kristi himmelfartsdag, siger Tommy Møller Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Omvendt er Sønderjyske hverken i spil til nedrykning eller Europa i ligaen, så de vil formentligt gå benhårdt efter pokalen i år.

- Vi skal derfor være klar fra start, og især skal vi være påpasselige ved deres dødbolde, hvor de er livsfarlige, advarer han.

Tommy Møller Nielsen påpeger, at en semifinale over to kampe betyder, at den indbyrdes duel varer i mindst 180 minutter i stedet for 90.

- Det er yderst vigtigt at skabe et godt udgangspunkt, og vores gameplan handler om selv at score, og samtidigt at afskære Sønderjyske muligheden for at lave et udebanemål, der jo i sidste ende kan komme til at tælle dobbelt.

- Vi skal ud og have fat i vores gode spil, så vi får publikum med os, og vi vil gøre stort set alt for både selv at få en kæmpeoplevelse i Telia Parken, siger assistenttræneren.

Den første semifinale mellem FC Vestsjælland og Sønderjyske spilles onsdag klokken 18.

/ritzau/

 

Dagens Gossip