FCK-anfører: Sæsonen er ikke godkendt

Mens AaB har vundet både Superligaen og torsdag aften sikrede sig pokaltitlen, så ender sæsonen uden titler for FCK, som i Parken tabte pokalfinalen med 2-4.

FCK-anfører Lars Jacobsen dumper københavnernes sæson.

- Det har været en dårlig sæson, ingen tvivl om det. Sådan vil det altid være, når der ikke kommer noget sølvtøj i skabet, siger Lars Jacobsen.

På søndag i Superligaens sidste runde har FCK mulighed for at slutte som toer og dermed komme i Champions League-kvalifikationen, men det hjælper kun minimalt på helhedsindtrykket.

- Det er fortsat under målsætningen. Men det er selvfølgelig lidt bedre at slutte som toer end nummer tre eller fire, siger højrebacken.

Kampens afgørende momenter fandt sted kort før pausen, hvor AaB's Rasmus Thelander scorede to gange på to hjørnespark. AaB gik fra 0-1 til 2-1.

- Det gjorde ondt at få de to mål imod lige før pausen. Så kunne vi sidde i pausen, se på hinanden og spørge: Hvad skete der lige der? Det var hårdt for os.

- Vi står med en kamp, hvor der måske står 5-5 i chancer, men hvor vi har tabt 2-4. Det er ikke godt, siger Lars Jacobsen.

Hans kontrakt udløber til sommer, men fremtiden vil han først fortælle om efter søndagens kamp mod OB.

- Min fremtid er meget tæt på at falde på plads. Men vi venter til, at sæsonen er lukket helt ned, før vi melder noget ud, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip