FCK-boss: Vi er bedre rustet end FCN

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

For et år siden stod Juventus i næsten samme pinlige situation i Champions League.

Den gamle dame - som Juventus kaldes - havde dummet sig i de første tre gruppekampe og kun hentet sølle tre point. Blandt andet et 1-1-resultat i Parken mod FC Nordsjælland.

I denne sæson er det gået lige så dårligt - hvis ikke værre. Juventus har hentet tre point i fire kampe - heriblandt et 1-1-resultat i Parken mod FC København.

Sidste år agerede FCN slagtekvæg på Juventus Stadium og måtte rejse hjem med et ydmygende 0-4-nederlag. Og Juventus gik senere videre som etter i gruppen.

Men FCK står stærkere rustet end FCN, mener FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, så der skal helst ikke blive tale om en gentagelse.

- Vi skal lægge vores tro i, at vi trods alt har en større erfaring som klub, som hold, som enhed. Vores trænergruppe har en større erfaring i den type kampe, siger Carsten V. Jensen.

- Men der er ikke noget, der er sikkert i denne verden. Slet ikke når man møder så stærkt et hold som Juventus, lyder det fra Carsten V. Jensen i samme åndedrag.

De dårlige resultater fra Juventus har betydet en overraskende italiensk sidsteplads i gruppen - efter FCK, som har et point mere.

Derfor tæller kun en sejr over københavnerne for Juventus i aften i Torino, hvis holdet vil gøre sig realistiske forhåbninger om at gå videre til 1/8-finalerne.

- Vi har jo set, at de er ved at få fart - også i den hjemlige turnering. Nu ligger de rent faktisk nummer et. De kørte Napoli fuldstændig over for nylig. Og de har været det bedste hold mod Real Madrid.

- Så det er en uhyggelig modstander, vi er oppe imod, advarer Carsten V. Jensen.

Kampen mellem Juventus og FCK begynder klokken 20.45.

/ritzau/