FCK budgetterer med Champions League-gruppespil

Træner Ståle Solbakken valgte efter weekendens 1-5-lussing til FC Midtjylland at melde FC København ud af mesterskabskampen, men det flugter ikke med den årsrapport for 2013, der blev offentliggjort onsdag.

Heri kommer et par meget offensive udmeldinger fra selskabet bag FCK - Parken Sport & Entertainment.

Målsætningen i indeværende sæson er fortsat at vinde mesterskabet.

Samtidig budgetteres der med deltagelse i Champions League-gruppespillet i den kommende sæson, hvilket vil kræve en første- eller andenplads i Superligaen samt succes i to kvalifikationsrunder i CL-regi i den kommende sæson.

- Bestyrelse og direktion forventer i 2014 for koncernen en omsætning på ca. 1,4 mia. kr. og et resultat før skat på 185 - 195 mio. kr. Heri indgår forventningen om, at FC København kvalificerer sig til gruppespillet i Uefa Champions League.

- Kvalifikation til gruppespillet i Uefa Champions League 2014/15 indgår med en skønnet nettoeffekt på resultat før skat i 2014 i størrelsesordenen 160 mio. kr., hedder det i årsregnskabet.

Et andet sted slås det fast, at hovedstadsklubben fortsat har det som målsætning at vinde årets danmarksturnering.

- FC Københavns sportslige målsætning er at vinde det danske mesterskab for sæsonen 2013/14, og at kvalificere sig til gruppespillet i Uefa Champions League, hedder det.

FC København er efter weekendens nederlag til førerholdet FC Midtjylland på tredjepladsen i Superligaen med otte point op til FC Midtjylland og tre point op til AaB på andenpladsen. Der resterer 13 runder i sæsonen.

Efter nederlaget på 1-5 til FC Midtjylland i weekenden sagde træner Ståle Solbakken følgende om FCK's chancer for at vinde guld.

- Realistisk set er vi ude af guldkampen. Havde vi vundet over FCM, ville jeg gerne have påtaget mig favoritværdigheden. Nu er vi tre hold, der kæmper bagved FCM om pladserne i Europa. Det er AaB, os og Brøndby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip