FCK: Cornelius misser U21-EM og er ude i et halvt år

FC København-angriberen Andreas Cornelius går glip af U21-EM med en brækket ankel, oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside. Han forventes ude i det kommende halve år.

- Det var en stor skade, som alle kunne se, med et åbent brud på anklen. Andreas er blevet opereret af et meget kompetent team i Aarhus, og operationen er forløbet planmæssigt.

- Da der er tale om et åbent brud, så skal han forblive indlagt nogle dage, og så venter der et forløb, hvor det først drejer sig om, at han skal hele og derefter i gang med et længere genoptræningsforløb, fortæller FCK's læge, Morten Boesen, til klubbens hjemmeside.

Lægen vurderer, at Cornelius vil være ude i cirka et halvt år. Dermed misser han resten af denne sæson, U21-EM i maj og starten af næste sæson.

Det så da også meget voldsomt ud mandag aften, da Cornelius efter en hård tackling af Silkeborgs back Dennis Flinta forlod banen i Silkeborg på en båre.

Diagnosen var efterfølgende et åbent ankelbrud samt beskadigede ledbånd. Begge dele er blevet opereret i Aarhus tirsdag.

Cornelius er trods smerterne ved godt mod efter en operation i anklen.

- Det var selvfølgelig meget ubehageligt og smertefuldt, men jeg er rigtigt glad for, at operationen er gået godt. Nu skal jeg lige bruge lidt tid på at komme mig ovenpå det her, og så ser jeg frem til at komme i gang med genoptræningen.

- Jeg vil også gerne takke for de utroligt mange hilsner, jeg har fået. Dem sætter jeg stor pris på, siger Cornelius.

FCK vandt mandagens kamp i Alka Superligaen mod Silkeborg med 4-0. Cornelius blev skadet ved stillingen 0-0 efter en halv time.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip