FCK henter svensk landsholdsspiller i Fulham

FC København har mandag aften lejet den svenske landsholdsspiller Alexander Kacaniklic i den engelske klub Fulham.

Offensivspilleren med makedonske rødder spiller i den danske hovedstad i resten af denne sæson og bliver dermed FCK's 10. nye spiller i denne sæson.

- Vi har hentet Alexander ind, fordi han er en rigtig dygtig spiller med store offensive kvaliteter. Vi har brug for lidt større bredde i truppen og i Alexander, får vi en spiller, der kan spille alle tre positioner bag forwarden, siger FCK-manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

- Han kommer med både Premier League- og international erfaring fra det svenske landshold, så han passer rigtigt godt ind hos os, forklarer Solbakken.

23-årige Kacaniklic har været lige i udkanten af Fulhams startopstilling og blev noteret for henholdsvis 20 og 21 Premier League-kampe i de to seneste sæsoner.

Han kunne dog ikke forhindre, at klubben rykkede ud af den bedste række ved udgangen af sidste sæson og forsøger sig altså nu i FC København.

- Jeg har haft nogle gode snakke med manageren og ser meget frem til at komme i gang og bidrage med de kvaliteter, jeg har, for jeg har lige som klubben store ambitioner – først og fremmest om at vinde mesterskabet, siger Alexander Kacaniklic.

Han er noteret for 17 kampe for det svenske A-landshold, men er ikke udtaget til truppen, der 8. september møder Østrig i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip