FCK-kaptajn: Vi fik aldrig kontrol over det

Det blev en overraskende åben kamp, da FC København tirsdag aften tabte 2-3 til Bayer Leverkusen i den første playoff-kamp til Champions League.

Især før pausen udviklede det sig til et chanceorgie, og FCK fik aldrig for alvor styr på de velspillende gæster.

- Det var en hård kamp - også hæsblæsende til tider. Vi fik aldrig rigtigt kontrol over det. Leverkusen er et hold med gode spillere - det er jo ikke for sjov, at de er med i toppen af Bundesligaen, konstaterer FCK's anfører Thomas Delaney overfor DR Sporten.

Med lidt medgang og held kunne de danske vicemestre godt have fået et brugbart resultat ud af kampen, men FC København-spillerne kan ikke for alvor klage over nederlaget.

Tyskerne spillede bedst og havde flest målchancer i den underholdende dyst.

- Vi tror selv på, vi kan spille lige op med dem, når vi er på vores bedste. Det var vi ikke i dag - og så ser gode spillere rigtigt gode ud, siger Thomas Delaney.

Nu er FC København tvunget til at vinde med to mål i returkampen på onsdag i næste uge, hvis det skal blive til en billet til Champions League-gruppespillet.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip