FCK-keeper: Vi bør være bedre end HJK Helsinki

FC København kan selv afgøre klubbens videre skæbne i Europa League inden torsdagens gruppe B-kamp ude mod finske HJK Helsinki.

En FCK-sejr over finnerne vil sikre en slags gruppefinale mod Torino i København i sidste spillerunde, og optimismen er til at mærke på målmand Stephan Andersen, selvom finnerne råder over en drilsk kunstgræsbane.

- Helsinki har måske en fordel på grund af underlaget, men når det er sagt, så mener jeg, at vi bør være et bedre hold end dem.

- Jeg forventer, at vi har bolden meget ligesom i Parken, mens de satser på omstillinger og står med mange folk bag bolden, siger Stephan Andersen med henvisning til FCK's 2-0-sejr over HJK Helsinki i holdenes møde i København for over to måneder siden.

- Det ser ikke så tosset ud i forhold til at gå videre, for vi er i en heldig situation, at vi selv kan afgøre det. Havde vi været afhængige af andre resultater, havde det set værre ud, men vi er ved godt mod, og vi tror på, at vi kan klare opgaven, siger landsholdsmålmanden.

I øjeblikket er FCK kun på tredjepladsen i gruppen, og kun de to bedste avancerer. Club Brugge topper med otte point efterfulgt af Torino med syv, FCK med fire og HJK Helsinki med tre point.

Da FCK i den seneste spillerunde blev ydmyget 0-4 hjemme til Club Brugge, fik københavnerne hjælp fra Finland, hvor HJK Helsinki sensationelt vandt 2-1 over Torino.

- Resultatet viser, at det ikke er en walkover, vi kommer op til. Helsinkis sejr over Torino var selvfølgelig positiv for os, fordi vi tabte til Club Brugge på samme tid. Vi fik en livline, siger Stephan Andersen.

Kampstart er torsdag klokken 21.05. På samme tid mødes Torino og Club Brugge i Italien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip