FCK lejer angriber i Wolverhampton

Superligaklubben FC København har tirsdag styrket sin angrebskæde ved at leje islændingen Björn Sigurdarson i Wolverhampton i den næstbedste engelske fodboldrække.

Sigurdarson har dog senest været udlejet til den norske klub Molde.

- Björn har et kæmpe uforløst potentiale og en enorm fysik. Jeg købte ham selv til Wolverhampton, hvor han var godt på vej til et gennembrud, inden trænerskifter ramte ham lidt uheldigt, siger Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

Ifølge Ståle Solbakken viste Björn Sigurdarson også sit store talent i Molde, inden han blev sat lidt tilbage af en skade.

- Han kan spille både de to forreste pladser og til højre og giver os en øget konkurrence om de offensive positioner, som vi har manglet lidt efter Bashkim Kadriis skade, fortsætter Ståle Solbakken.

I aftalen med Wolverhampton har FC København sikret sig en frikøbsklausul, hvis klubben og islændingen er glade for samarbejdet.

Foruden Ståle Solbakken bliver Björn Sigurdarson i FC København genforenet med assistenttræner Johan Lange og med ireren Kevin Foley, som københavnerne hentede i Wolverhampton mandag.

FC København overvintrer på andenpladsen i Superligaen, otte point efter FC Midtjylland efter 17 af sæsonens 33 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip