FCK sælger sin topscorer til Charlton

For anden gang inden for få timer har fodboldklubben FC København solgt en angriber.

Men mens salget af floppet Mustafa Abdellaoue til Aalesund i Norge ikke har den store betydning, da han var langt fra spilletid, så er det mere opsigtvækkende, at FCK nu siger farvel til Igor Vetokele.

FCK er blevet enig med Charlton Athletic, der spiller i den næstbedste engelske række, om et salg af belgieren.

- Lige nu ved vi, at vi får en ny angriber ind i truppen i Steve De Ridder, siger FCK-manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

- Og når vi samtidig ikke er sikre på, at Igor Vetokele og Andreas Cornelius som typer på sigt kommer til at blive det optimale makkerpar, så synes vi, det fornuftige var at takke ja til et godt tilbud og give Igor muligheden for at prøve sin drøm om England af i Charlton, siger manageren.

22-årige Igor Vetokele skal dog først bestå det obligatoriske lægetjek, og han mangler også at få sine personlige forhold afklaret med Charlton.

Angriberen scorede i sidste sæson 13 ligamål for FC København, hvilket gjorde ham til klubbens topscorer.

Igor Vetokele kom til FCK fra belgiske Cercle Brugge for to år siden. Han nåede at spille 54 kampe og score 19 mål for klubben.

- Jeg har altid drømt om at prøve at spille i England, og jeg tror på, jeg har gode muligheder for at komme til at spille og fortsætte min udvikling i Charlton.

- Derfor er dette en god mulighed for mig, selv om det ikke er en let beslutning, siger angriberen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip