FCK-spiller: Umuligt at lukke fan-problemer helt ude

Skrevet af admin

|

31/07/2014

Dagens topnyheder

Det var ifølge anfører Thomas Delaney umuligt for FC Københavns spillere at lukke helt af for problemerne med de ukrainske fans i onsdagens 0-0 kamp mod Dnipro i Champions League-kvalifikationen.

Kampen blev udsat i omkring et kvarter, da FCK-spillerne var på vej ud til anden halvleg. I pausen blev omkring 30 FCK-fans angrebet af en gruppe ukrainske hooligans.

- Vi møder en stor gruppe af vores fans i spillertunnelen, og vi bliver lidt overraskede over, at der bliver råbt og skreget og løbet rundt. De smider alt på sig, der viser, at de er FCK'ere.

- Folk ved ikke, hvad der sker, og vi taler med dommeren, der heller ikke ved noget. Der er en fortvivlet stemning, siger Thomas Delaney til FCK's hjemmeside.

- Vi står sammen med fansene, da kampen bliver udsat, så vi kan ikke lukke det helt ude. Men vi prøver at holde hovederne kolde og siger til hinanden, at det ikke skal være nogen undskyldning for ikke at være klar, fortæller anføreren.

Flere af FCK-spillerne gik efter kampen, der sluttede 0-0, op til holdets fans for at tale med dem.

- Vi gik nogle stykker derop. Stephan (Andersen, red.), Nicolai (Jørgensen, red.) og jeg ville hen og sige hej og vise flaget. Da vi mødte dem i spillertunnelen var de ret rystede. Vi ville lige ønske dem en god tur hjem, siger Delaney.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, har oplyst, at man har indledt en disciplinærsag mod Dnipro efter episoden. Der vil blive truffet en afgørelse i sagen den 14. august.

Returkampen mod Dnipro spilles i København på onsdag i næste uge.

/ritzau/