FCK-spillere efter dukkert: Vi slår Brugge i Parken

FC Københavns spillere troede næsten ikke deres egne øjne, da Club Brugge i overtiden udlignede til 1-1 i torsdagens opgør i Europa League.

For tre uger siden måtte FCK også indkassere et mål i overtiden, da holdet tabte 0-1 i Torino.

- Da de scorede, tænkte jeg på, at nu er det anden gang, at vi lukker et mål ind i overtiden, siger anfører Thomas Delaney.

- Vi mangler åbenbart noget, når vi lukker sene mål ind to gange i træk. Vi lærer tingene på den hårde måde, og det er lidt nogle dyre lærerpenge for os, siger midtbanespilleren.

FCK nåede blot at være på sejrskurs i et par minutter, da Daniel Amartey netop havde gjort det til 1-0, inden at de belgiske værter fik udlignet.

På forhånd havde FCK'erne talt om, at det ville være godt at få et point med fra Brugge, og det prægede også stemningen efter kampen.

- Det var ikke vores indgangsvinkel at gå efter uafgjort, men det lå i baghovedet, at uafgjort ville være godt, og det er det også, selv om vi førte et minut før tid, siger Delaney.

- Vi mødte et hold, der spillede bedre end os, og som kampen udviklede sig, så kan vi leve med et point.

Om to uger venter Club Brugge i Telia Parken, og her forventer FCK-anføreren et opgør på lidt andre præmisser.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan slå dem i Parken. Det tror vi på, men vi har også respekt for dem, siger han.

FCK-angriberen Nicolai Jørgensen erklærer sig ligesom Thomas Delaney tilfreds med torsdagens udbytte i Belgien.

- Vi fik det ene point, som vi kom efter. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik sejren, når Daniel Amartey nu ramte bolden så godt, som han nok aldrig gør igen, siger Jørgensen.

- Hvis vi vinder hjemme over Brugge, så ser det rigtig godt ud nu.

Gruppe B toppes af Torino med syv point. Club Brugge har fem point, mens FCK er noteret for fire point efter de tre første spillerunder. Pointløse Helsinki er sidst.

/ritzau/

 

Dagens Gossip